Groot RMO Techniek
Sponsering
Groot RMO Techniek Opmeer
Werkplaats Tel nr: 0226-355078
Storingstelefoon: 06-53350740
info@grootrmotechniek.nl

Groot RMO Techniek Waddinxveen
Tel nr: 06-53350741
waddinxveen@grootrmotechniek.nl

Groot RMO Techniek - Friesland
Mobile werkplaats
Storingstelefoon: 06-46090762
Metaalunie
Op alle opdrachten aan ons, op al onze offertes en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn toepasselijk de Metaalunie voorwaarden.

Sponsoring

KWF Kankerbestrijding gaat actief de strijd aan tegen kanker. Door wetenschappelijk onderzoek mogelijk te maken. Door goede voorlichting te geven. Door het aanmoedigen van een gezonde levensstijl. En door de kwaliteit van leven voor kankerpatiŽnten en hun naasten waar mogelijk te verbeteren. Wij van Groot RMO techniek hebben tijdens onze opening de uitgenodigden gevraagd het cadeau te doneren aan het KWF. Wij zijn u nog steeds erg dankbaar voor uw donaties.
www.kwfkankerbestrijding.nl

Stichting Kinderdorp Opmeer. Kinderdorp is een project voor alle kinderen van de groepen 3 t/m 8 van de basisschool, speciaal onderwijs en De Klink uit de gemeente Opmeer. Op het recreatieterrein De Weyver in Opmeer wordt ieder jaar gigantische hutten bouwen, zodat de kinderen de laatste nacht in hun zelfgemaakte hut kunnen blijven slapen. Tijdens kinderdorp kunnen de kinderen geschminkt worden, een frisse duik nemen, de stormbaan trotseren, lekker knutselen en springen op een springkussen. Groot RMO techniek verzorgd het warme water voor het zwembad, die speciaal gemaakt is voor dit kinderfestijn.
www.kinderdorpopmeer.nl/


De Tankers, is vanuit een vriendengroep ontstaande zaalvoetbalteam. Dit team is in 2000 begonnen met zaalvoetballen. Toen nog in kleding van Tankrijder Ger & Annie de Jong. Hier uit is de naam De Tankers ontstaan. In 2006 in het team in het nieuw gestoken door Groot RMO Techniek.
www.detankers.com

Ieder jaar organiseert Stichting Loei goed het jaarlijkse vliegerfeest. Drie dagen lang zijn er op het Weijver diverse prachtige vliegers te zien. Vermaak voor jong en oud.
www.loeigoed.com

Begin augustus wordt er op sportpark T' Weijver het jaarlijkse de landbouw tentoonstelling gehouden. Tijdens de landbouw tentoonstelling kunt u genieten van Concours-Hippique, het Rundvee, de Schapen, Geiten, Kleinvee en verschillende Shows.
www.landbouwshow-opmeer.nl

Projecten
Transportkoeling | Huuskes

Transportkoeling | Huuskes

Oktober 2019
Transportkoeling | Dailycool

Transportkoeling | Dailycool

Oktober 2019
Transportkoeling | Simon Loos

Transportkoeling | Simon Loos

Oktober / november 2019
Transportkoeling | Elite BV

Transportkoeling | Elite BV

September 2019