Groot RMO Techniek
Leveranciers
Groot RMO Techniek Opmeer
Werkplaats Tel nr: 0226-355078
Storingstelefoon: 06-53350740
info@grootrmotechniek.nl

Groot RMO Techniek Waddinxveen
Tel nr: 06-53350741
waddinxveen@grootrmotechniek.nl

Groot RMO Techniek - Friesland
Mobile werkplaats
Storingstelefoon: 06-46090762
Metaalunie
Op alle opdrachten aan ons, op al onze offertes en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn toepasselijk de Metaalunie voorwaarden.

Leveranciers

FRIGOBLOCK Grosskopf GmbH is na de twee algemene Amerikaanse  transportkoeling leveranciers Carrier en Thermo King de derde grootste Europese aanbieder van transportkoeling. Frigoblock is op het gebied van de generator aandrijving, maar ook met diesel-elektrische aandrijfsysteem en eutectische koude-opslag systemen met de afstand technologische leider.
Frigoblock servicepunten buitenland
www.frigoblock.de

Burg Service B.V. is met 3 vestigingen een van de grootste aanbieders van service, reparatie en onderhoud voor tankopleggers en tankcontainers.
www.burgservice.nl

GEA Diessel bestaat uit groep van ondernemingen die gespecialiseerd zijn in de activiteiten van de procestechniek. GEA Diessel is marktleider in vloeibare verwerkingstechnologie en exporteert naar 50 landen.
www.diessel.com

Het duitse merk Raudszus biedt datasystemen aan, dat gespecialiseerd is voor zuiveltransport. Het ARS compact systeem "Ebner" verwerkt, verzameld en verstuurd de gegevens tijdens het in ontvangst nemen van melk door een RMO.
www.raudszus.de


Hobur Twente heeft meer dan 30 jaar ervaring in het ontwerpen, bouwen en repareren van tankwagens.
www.hobur.nl

Met know-how en de ervaring van meer dan 30 jaar, levert HEIFO voor bestelwagens en vrachtwagens van alle merken met hoge capaciteit. Sinds 1998 is HEIFO importeur en servicepartner van het Japanse concern MITSUBISHI Heavy Industries Ltd.
www.Heifo.de

De Koelinstallaties van MITSUBISHI Heavy Industries Ltd. zijn een technologisch meesterstuk en worden wereldwijd ingezet. In Japan is MITSUBISHI op het gebied van transportkoeling sinds jaren marktleider. De kennis, ervaring en de competentie van een van de wereldwijd grootste technologieconcernen vormen de basis voor de Pegagus, de innovatieve transportkoeling voor opleggers.
www.mitsubishi-transportkoeling.nl

TRS Transportkoeling B.V. is specialist in het ontwerpen en produceren van stille en energie-besparende transportkoelsystemen voor vrachtwagens, containers, en controlled atmosphere koelvervoer. De transportkoelinstallaties van TRS worden hydraulisch-elektrisch aangedreven door de vrachtwagenmotor, en zijn daarom brandstofbesparend, behoeven zeer weinig onderhoud, en zijn zeer stil (minder dan 60dBA).
www.trs-transportkoeling.nl

GLT INTERLIFT is sinds 1975 volledige actief in de laadkleppen en vanaf 1982 exclusief vertegenwoordiger van laadkleppen. Vanaf 1 Juni 2008 hebben wij de exclusieve vertegenwoordiging van ANTEO laadkleppen verkregen voor Nederland.
www.gltinterlift.com 

 

Carrier Transicold is de wereldleider op het gebied van transportkoeling. Carrier Transicold maakt deel uit van Carrier Corporation, de eerste en grootste air-conditioning fabrikant ter wereld, met vestigingen in 172 landen.
www.Carrier.nlMet een productie van meer dan 18.000 stuks per jaar, is DHOLLANDIA N.V. één van Europa's grootste constructeurs van hydraulische laadkleppen. Sinds haar oprichting in 1968, produceert hydraulische laadliften voor zeer diverse toepassingen, sterk verschillende technische eigenschappen, en hefvermogens reikend van 300 kg tot 9.000 kg!!
www.dhollandia.nl

BÄR Cargolift sinds 1981 producent van alle soorten laadtechnieken voor de transport sector. Op innovatieve wijze voert BÄR Cargolift technologische verbeteringen door aan de laadsystemen.
www.baer-cargolift.com

J. Blom Opmeer ontwikkelt apparaten en machines op basis van probleemanalyse of specificatie. Eenmaal geïnstalleerd wordt er zorg gedragen voor het onderhoud en de jaarlijkse keuring.
www.blomopmeer.nl

ZEPRO is in Zweedse fabrikant van laadkleppen. Deze laadkleppen worden over de hele wereld geëxporteerd vanaf het moment dat de eerste prototype in 1970 werd geassembleerd. Zepro is nu de grootste aanbieder van laadkleppen over de hele wereld.
www.hiab.nl

B.T.S. is MAN-truckdealer en dealer van VW-LT bedrijfswagens voor Noord-Holland, de regio boven het noordzeekanaal. Met een totaalpakket op het gebied van transportmobiliteit zorgt B.T.S. voor een optimale dienstverlening aan haar klanten. Met deze formule gaat BTS nu ook de verkoop van MAN in de regio Beverwijk-Alkmaar uitvoeren.
www.bts-man.nl

De historie van Berdex voert ons terug naar 1945. De aluminium gelijmde carrosserie mag op z'n minst een zeer innovatief product genoemd worden dat ontwikkeld kan worden dankzij de enorme kennis en ervaring die Berdex in huis heeft. Nog altijd is Berdex het enige bedrijf in Nederland dat deze aluminium gelijmde veecarrosserie op de markt brengt.
www.berdex.nl

Projecten
Transportkoeling | Huuskes

Transportkoeling | Huuskes

Oktober 2019
Transportkoeling | Dailycool

Transportkoeling | Dailycool

Oktober 2019
Transportkoeling | Simon Loos

Transportkoeling | Simon Loos

Oktober / november 2019
Transportkoeling | Elite BV

Transportkoeling | Elite BV

September 2019