Groot RMO Techniek
Klanten | RMO
Groot RMO Techniek Opmeer
Werkplaats Tel nr: 0226-355078
Storingstelefoon: 06-53350740
info@grootrmotechniek.nl

Groot RMO Techniek Waddinxveen
Tel nr: 06-53350741
waddinxveen@grootrmotechniek.nl

Groot RMO Techniek - Friesland
Mobile werkplaats
Storingstelefoon: 06-46090762
Metaalunie
Op alle opdrachten aan ons, op al onze offertes en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn toepasselijk de Metaalunie voorwaarden.

Klanten | Rijdende Melk Ontvangsten


Royal FrieslandCampina voorziet miljoenen mensen in meer dan honderd landen verspreid over de hele wereld van melkproducten, kaas, boter en ingrediënten. Wij zijn gefascineerd door de kracht en de mogelijkheden van melk. Wij willen mensen vooruit helpen in hun leven door meer uit melk te halen. Wij hebben meer dan 130 jaar duurzame zuivel op onze naam staan. Wij zijn een coöperatieve organisatie en werken als team met elkaar samen. Wij kunnen op elkaar vertrouwen.
www.nl.frieslandcampina.com


Per 1 januari 2008 hebben MMC (Melkweg Müller Combinatie) en MELKWEG hun krachten gebundeld in een nieuwe onderneming: MELKWEG | FRITOM BV.
www.melkwegfritom.nl/


DOC Kaas is producent van rechthoekige en ronde kazen. Zij is een coöperatieve vereniging, waarvan de belangen worden gediend door het ontplooien van activiteiten in een onderneming. Deze onderneming is gevestigd in Hoogeveen, waar behalve de productie van kaas ook de nevenproducten wei en gecondenseerde melk tot waarde worden gebracht en van waaruit de afzet wordt aangestuurd.
www.dockaas.nl


CONO Kaasmakers is een zuivelonderneming die haar voornaamste merk Beemster zowel binnen als buiten Europa vermarkt. Cono kenmerkt zich door een eigenzinnige aanpak; zo beloont zij als enige zuivelproducent in Europa veehouders om hun koeien langer buiten te laten grazen.

www.cono.nl

Ten Cate Transport Balkbrug houdt zich voornamelijk bezig met het transport van zuivel, van melk tot halffabricaten en eindproducten en zowel van leverancier naar fabriek, als van fabriek naar fabriek (intratransport).
www.tencate-balkbrug.nl

Melkrijder Henri Willig haalt verschillende soorten melk op waaronder: Deze RMO haalt 7 verschillende soorten melk op: Reguliere- Ecologische- en Biologisch-dynamische koeienmelk, Reguliere- en Ecologische Geitenmelk en Reguliere- en Ecologische Schapenmelk. De RMO die hierboven is weergegeven beschikt over vier verschillende compartimenten. Tevens bezit Henri Willig over een online winkel gericht op de export van zijn kazen.
www.henriwillig.com


Vloeiend in logistiek is de slogan van Germo Logistiek B.V. Germo Logistiek is ontstaan uit een samenwerking van GeMeTrans Holten, Twents Melk Transport Albergen, Rijn IJssel Vorden en Sallandse Melk Transport Wijhe. Opgericht op 1 januari ’08 en gevestigd te Heeten aan de Telgenweg 9 op industrieterrein de Telgen in Heeten
www.germologistiek.nl

Projecten
Transportkoeling | Huuskes

Transportkoeling | Huuskes

Oktober 2019
Transportkoeling | Dailycool

Transportkoeling | Dailycool

Oktober 2019
Transportkoeling | Simon Loos

Transportkoeling | Simon Loos

Oktober / november 2019
Transportkoeling | Elite BV

Transportkoeling | Elite BV

September 2019