Groot RMO Techniek
Transportkoeling
Groot RMO Techniek Opmeer
Werkplaats Tel nr: 0226-355078
Storingstelefoon: 06-53350740
info@grootrmotechniek.nl

Groot RMO Techniek Waddinxveen
Tel nr: 06-53350741
waddinxveen@grootrmotechniek.nl

Groot RMO Techniek - Friesland
Mobile werkplaats
Storingstelefoon: 06-46090762
Metaalunie
Op alle opdrachten aan ons, op al onze offertes en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn toepasselijk de Metaalunie voorwaarden.

Transportkoeling

Nieuwbouw

Groot RMO Techniek is service dealer van Frigoblock, BoTemp, Schmitz Cargo Bull en Mitsubishi. Iedere transportkoeling heeft zijn eigen kwaliteiten. Mocht u tijdens het aanschaffen van een transportkoeling advies willen over de mogelijkheden van de koelingen, neem dan gerust contact met ons op.

Frigoblock Diesel generator DS24

Frigoblock EK 8 onderbouw transportkoeling

Frigoblock FK13 kopschot transportkoeling
Frigoblock HK kopschot transportkoeling
Frigoblock servicepunten buitenland  
Frigoblock PIEK certificering door Groot RMO Techniek

EU-Tech TPA eutectische Transportkoeling                       
Artikel "Groen Koelen"

 

                 
Mitsubishi TFV2000D-E PEGASUS
Mitsubishi TFV2000DM-E PEGASUS                                         
Mitsubishi TU85
Mitsubishi TU100 Mt
Mitsubishi TU100.klein


Mitsubishi servicepunten buitenland  

 

Onderhoud & reparatie

Het preventief onderhouden van uw koeling zal op langere termijn geld besparen. Denk alleen al aan de kant staan met een koelstoring. Chauffeur die moet wachten of moeten omrijden voor het verhelpen van de storing. Een storing komt nooit gepland. Met een onderhoudsbeurt pland u het zelf in. Binnen 1 dag is een onderhoudsbeurt door ons verricht.

Mocht u een storing hebben en deze is telefonisch niet op te lossen, dan denken wij met u mee om de reparatie zo gunstig mogelijk te verhelpen. Naast het repareren van de koelingen voeren we ook reparaties uit aan voorwagens en de trailers. Van schade tot het verwisselen van een bolletje kunt u bij ons terecht. Met als grote voordeel dat u geen overbodige kilometers en afspraken hoeft te maken.

U kunt voor alle merken transportkoelingen bij ons terecht. Onze monteurs beschikken over veel kennis(expertise) die niet gebonden zijn aan bepaalde merken. Wij voeren reparatie uit aan de volgende merken transport koelingen.

  • Frigoblock
  • BoTemp
  • Schmitz Cargo Bull
  • Govet
  • Mitsubishi
  • Carrier
  • TRS
  • Thermoking
  • Zanotti

CFK keuring & temperatuurkalibratie
Installatie, reparatie en onderhoud mag in het kader van milieubescherming uitsluitend plaatsvinden door F-gassen erkende bedrijven. Groot RMO Techniek is een F-gassen erkende bedrijf, die de expertise heeft van alle (technische) eisen, waaraan iedere installatie, oud of nieuw, moet voldoen.

Installaties moeten regelmatig worden gecontroleerd. Periodiek onderhoud moet regelmatig worden verricht. Voor kleinere installaties jaarlijks, voor grotere enkele malen. Dit noemen we een CFK-keuring. De afkorting CFK staat voor gechloreerde fluor koolwaterstoffen.

Bij alle installaties die 3 kg of meer koudemiddel bevatten, hoort een logboek. Hierin staan gegevens over de installatie en worden feiten vermeld over onderhoud en service. Als beheerder bent u zelf verantwoordelijk voor dat logboek.

De F-gassen erkende onderneming moet zelf eveneens een eigen koudemiddelenadministratie bijhouden. Op deze wijze is de controle op het gebruik van CFK's, HCFK's en HFK's gewaarborgd. www.stek.nl/Groot RMO Techniek
Groot RMO Techniek
Foto's
Groot RMO Techniek
Groot RMO Techniek
Groot RMO Techniek
Groot RMO Techniek
Groot RMO Techniek
Groot RMO Techniek
Groot RMO Techniek